Heleen Noordhoek

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Heinkenszand, een dorp in Zeeland. Na een driejarige MBO opleiding Marketing en Communicatie ben ik de vierjarige opleiding HBO Leraar Basisonderwijs (PABO) gaan doen.

Vervolgens ben ik verhuisd naar Valthermond, Drenthe. Hier ben ik begonnen als invalleerkracht en tijdens dit werk heb ik vele scholen van binnen mogen ervaren. Daarnaast kreeg ik te maken met vele verschillende soorten kinderen, ieder met zijn/haar eigen onderwijsbehoeften.

In 2010 heb ik daarom besloten om mij te gaan specialiseren in leerlingen met leerproblemen. Hiervoor heb ik de tweejarige Master Special Education Needs, Remedial Teacher gevolgd.

In 2012 ben ik gestart met mijn eigen Remedial Teaching praktijk zodat ik mij iedere dag kan toeleggen in het werk dat ik het liefste doe. Om mijn kennis actueel te houden en kwaliteit te kunnen waarborgen, volg ik jaarlijks cursussen of workshops, bezoek ik congressen/beurzen en lees ik verscheidene vakliteratuur. Uit interesse en als mooie aanvulling op mijn eerdere opleidingen, heb ik mij in 2018 tevens bekwaamd als Intern Begeleider.

Inmiddels woon ik vanaf 2015 samen met mijn man in Emmen, Rietlanden.

Opleidingen

2019                         Cursus Engels B2
2017 – 2018              Post HBO Intern begeleider
2015                         Basiscursus wiskunde
2014                         Cursus Snel leren=Leuk leren
2013                         Cursus meervoudige intelligentie
2010 – 2012              Master, Special Education Needs Remedial Teacher
2005 – 2009              HBO, studie Leraar Basisonderwijs
2002 – 2005              MBO, studie Marketing en Communicatie

Hobby's