Recensies

Bijles Engels

De afgelopen 2 jaar heb ik bijles Engels gehad van Heleen. Dit is mij erg goed bevallen! Ik was altijd al niet goed in Engels, maar halverwege Havo 4 stond ik er zo slecht voor dat het tijd was voor hulp. Ik had in dat jaar een Engels docent die mij niet erg veel hulp bood, dus ben ik op zoek gegaan naar hulp buiten school. Zodoende ben ik Heleen tegengekomen. Met veel oefeningen en een gesprek met mijn leerkracht over wat er beter moest met mijn Engels, is mijn Engels enorm verbeterd. In de 5e klas heb ik besloten om door te gaan met de bijles omdat het natuurlijk een belangrijk examenjaar was.
Samen met Heleen heb ik toen 1 keer per week een hoop stof behandeld en geoefend. En die oefening hielp, want waar ik bijvoorbeeld in Havo 4 nog een 3,4 op mijn luistertoets haalde, lukte het mij om dankzij het vele oefenen met Heleen en mijn eigen inzet, in Havo 5 een 8,7 op de luistertoets te halen! Ik ben uiteindelijk dan ook met een voldoende de eindexamens ingegaan en dat gaf mij veel vertrouwen. Intussen ben ik geslaagd voor mijn Havo diploma en ben ik Heleen erg dankbaar voor haar hulp met Engels. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft met een bepaald vak. Want 1 op 1 uitleg en elke week oefenen heeft mij ontzettend geholpen.

Groetjes Jolien

Hulp bij het rekenen

De afgelopen 2 a 3 jaar heeft onze dochter moeite gehad met rekenen, waardoor ze ook niet lekker in haar vel zat. We hebben het eerst zelf geprobeerd, maar uiteindelijk de hulp van Heleen ingeschakeld. Het resultaat: een A-score op haar Cito en een veel vrolijker meisje!
Heleen bedankt!

Fam. Zuidema

Hulp bij rekenen

Onze dochter heeft dankzij de hulp van Heleen 1 jaar achterstand op rekenen ingehaald! Midden groep 7 had Carina 10 maanden leerachterstand op rekengebied. Na 3 trajecten bij Heleen van 1 keer per week 45 minuten had ze dit helemaal weggewerkt. Bedankt!!

Tevens ook nog een typecursus voor mijzelf bij jou gedaan. Was erg gezellig en het typen heb ik nog iedere dag veel plezier van op mijn werk.

Jantien

Rekenen

Inmiddels heeft onze dochter al een paar jaar ondersteuning van juf Heleen bij het rekenen. Door de uitstekende begeleiding kan ze tot nu toe nog meekomen in de klas wat haar in de toekomst kansen zal bieden die ze anders niet had gekregen. Het succes zit denk ik in het aanbieden van lesstof, aangepast op de manier waarop het voor Ilse Marit beter te begrijpen is.

Ondanks dat juf Heleen iedere week bij ons komt, heeft Ilse Marit het nog nooit als vervelend of als extra werk ervaren. Het geeft haar juist meer zelfvertrouwen. Zelfs andere kinderen raadt ze aan om les van juf Heleen te vragen aan hun ouders als ze het niet zo goed snappen. Een beter compliment kun je denk ik niet krijgen.

Dat plezier en leren samen gaan hebben we het laatste jaar kunnen zien in de grote stap aan vorderingen die ze heeft gemaakt. Want plezier hebben jullie samen zeker. Heleen bedankt dat je op deze positieve manier veel voor Ilse-Marit en voor ons kunt betekenen.

Fam. Huls

Complimentje

Juf Heleen, blijf vooral doorgaan met je werk want je bent er goed in! Je hebt onze dochter enorm geholpen met haar rekenen.

Groeten, Liesbeth

Bijles Engels

Wij waren heel tevreden over de bijles. Rian geeft aan dat het herhalen heel veel geholpen heeft. Het is ook fijn dat je steeds per toets keek wat er geleerd moest worden en daar gericht mee aan de slag ging. Dit heeft geresulteerd in 3 voldoendes en uiteindelijk is ze voor Engels geslaagd met een 6! Ondanks dat we wat laat aan de bel trokken, zijn we heel blij dat je geweest bent. Super bedankt!

Fam. van de Aa